Individuel terapi

Har du svært ved at finde vej og retning i dit liv? Føler du, at du nogle gange er blevet forvist til ”rodeskuffe klassifikationen” at du er mærkelig, særligt sensitiv og sårbar og kender du følelsen af at blive defineret, som noget du ikke selv kan føle dig genkendt i? Når vi bliver ramt af tab, eksistentielle forandringer og sorg igennem livet, som skilsmisse, sygdom og død eller andre former for forandringer, som griber ind i vores eget og familiens liv, er det helt normalt, at vi mister fodfæstet.

Som terapeut er jeg særligt optaget af kunne tilbyde et tillidsfuldt og trygt rum, hvor der kan tales om netop det som udfordrer.

Mit primære afsæt i samtalerne er den narrative tankegang. Da vi alle er forskellige som individer og har forskellige udfordringer når vi går i terapi, har jeg derfor også andre redskaber/metoder at kunne trække på i mit arbejde som terapeut. Ønsker du en samtale, eller vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe og lægge en besked på min tlf.svarer mellem 9-17.30 eller evt sende en mail, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.