Om mig

Min baggrund

Jeg hører til i klinikfællesskabet Søndergade 46,2 8700 Horsens, som er bestående af Psykologer og terapeuter, som er specialister på hver deres område.

Jeg arbejder selv med individuel/relations og familieterapi, trivselsgrupper og supervision og har valgt at kalde min praksis ”SAMTALE OG TRIVSEL” inspireret udfra at når vi samtaler kan vi skabe en frihed til at udtrykke, beskrive, mærke og integrere hvordan at det der udfordrer opleves så trivslen kan inviteres ind i dit liv igen.

Af uddannelser/erfaringer har jeg bla :

  • 4 -årige certificerede systemisk narrativ familie og psykoterapeut uddannelse, på systemisk institut for familieterapi (SIF).
  • 1 -årige efteruddannelse som sorg pilot fra psykoterapeut Ilona Bechsgaard
  • Sorggruppekursus for børn og unge fra Kræftens bekæmpelse v/Jes Dige
  • Skilsmissegruppekursus for børn og unge v/Lotte Kappelskov og Henny Nørgaard
  • Familiesorggruppeleder i Børns Vilkår
  • Pædagog
  • SSA

Jeg har arbejdet med børn, unge og deres familier siden 2010 og har herigennem opnået en praksiserfaring. Jeg været særligt optaget af at gå på opdagelse i og at skabe nye righoldige historier der ligger uden for de dominerende historier, og bruge samtaleformer, så den enkeltes stemme høres, ikke kun af mig som terapeut men også i relationen til andre. I mit arbejdsliv har jeg bla erfaring med narrativ og systemisk terapi, udviklingspsykologi, mindfullness, traumeterapi, seksualitet og gestaltterapi. Jeg har arbejdet som selvstændig siden 2012.

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog i skole, daginstitution og hjemmeplejeregi og har ligeledes en sundhedsfaglig uddannelse med bred praksiserfaring.

Mit primære afsæt i samtalerne er den narrative tankegang. Da vi alle er forskellige som individer og har forskellige udfordringer når vi går i terapi, har jeg derfor også andre redskaber/metoder at kunne trække på i mit arbejde som terapeut.

Jeg går løbende i egen terapi og modtager supervision som jeg ser som en naturlig del af mit virke.

Jeg er gift og bor i Aarhus med min mand og vores fire børn.